За нас
Прекарването на времето на открито е естествено. Въпреки че обичаме да се връщаме в домовете си и да имаме покрив над главата си, ние също толкова обичаме да избягаме от тях, независимо дали на терасата, в градината или отвъд - в гората, планината или езерото.
Обичаме да сме на открито. Нашата цел сега е да ви накараме да последвате нашия пример. Затворете офиса си и оставете целия стрес зад гърба си. Поемете глътка чист въздух, наблюдавайте постоянно променящата се природа и пречистете ума си. Накратко, правете всички неща, които светът без стени може да предложи.
Ние обичаме творчеството и търсенето на нови предизвикателства. Това е в нашето ДНК. Ядрото на нашия екип се състои от група дизайнери от Designcité+ Studio. Студиото е фокусирано върху проектиране и доставка на инсталации в транспортната инфраструктура. Работата ни изисква концентрация върху всеки детайл, затова едни и същи хора проектират мебели както за транспортната инфраструктура, така и за градинска мебел. Трябва да си представим истински хора, техните вкусове и нужди зад тези продукти.

Атрактивният външен вид и практичността не са достатъчни. Условията на открито понякога са далеч от идеалните. Нашите продукти трябва да издържат на най-суровите метеорологични условия. Затова качеството на всички материали и безкомпромисното производство са от жизненоважно значение. Тъй като вярваме в уменията на чешките занаятчии, ние не внасяме никакви полупродукти. Всички наши продукти се произвеждат в Чешката република в родния ни район, в Bílovice или квартала.

Както подсказва името на нашата компания, ние правим всичко, което можем (горе или по-малко) за себе си. Ние създаваме артикули, които липсват на пазара. Ние правим продукти, които самите ние искаме да използваме, когато сме на открито. Ние сме взискателни към спазването на няколко основни принципа, както и вие трябва да бъдете:

Свободата
Това е мястото, където започва историята на нашата Nestbox. Когато един от колегите ни купи каравана, той беше нетърпелив да пътува. При първото си пътуване обаче той се сблъсква с много ограничения. Един от кошмарите беше паркирането. Той видя множество паркинги, където достъпът или беше отказан, или колата му беше твърде голяма, за да влезе. Подземният паркинг беше буквално табу и в много градове паркирането на каравани беше забранено. Тези неприятни преживявания доведоха до идеята за създаването на нашия Nestbox.

Къмпинг и свобода – две неща, които не могат едно без друго. Човек би очаквал при планирането на пътуване да очаквате с нетърпение да видите нови места, вместо да решавате проблеми с паркирането. Мисля, че никой не иска приключението му да бъде развалено от неадекватно настаняване или вечни притеснения относно времето за напускане. Мисля, че никой не харесва всички безполезни ограничения като правилата за управление. Забелязвате ли живописно езеро близо до пътя? Е, направете спирка, останете там за една нощ и се насладете на идилични моменти, прекарани на открито.

Гъвкавост и простота
Свободата без гъвкавост е почти невъзможна. Имате ли нужда от кола? Няма проблем, имате такъв! Имате ли нужда от каравана? Добре, нека създадем такъв! Можете да използвате колата си през цялата година като транспорт до работа или за рутинно пътуване, но преди ваканция настройвате Nestbox. Този интелигентен модул ще превърне вашето превозно средство в пълноценен кемпер, който ще отвори вратите към всички къмпинги и паркинги по света. Стъпките, които трябва да предприемете, преди да тръгнете на път са минимални: сгъване и разгъване на Nestbox, което отнема няколко минути. А какво ще кажете за задължителната документация на автомобила? Няма проблем! Чешкият закон разглежда вградения модул като багаж, така че не е необходимо да правите промени в техническата си документация.

Паркирането на автомобила не изисква специални усилия. Просто спирате и вдигате ръчната спирачка. Голямо предимство е, че всички елементи на модула могат лесно да бъдат демонтирани и използвани извън вашия автомобил. При пресичане на национален парк Триглав колегата ни Хонза и приятелката му бяха застигнати от проливен дъжд. Започна, когато двамата се канеха да приготвят храна. Няма проблем! Те откараха колата си до закътано туристическо място за почивка, заедно с целия кухненски бокс. Те направиха обяда си, докато се наслаждаваха на живописна гледка към тюркоазената вода. Разгънете масата и столовете от Nestblock преди спираща дъха гледка, вземете Nestpillow, която да поставите под главата си, когато сте на плажа, направете удобна седалка от Nestmattress и живейте на открито. Направете го по вашия начин – без безполезни ограничения.

Качество и материали
Когато пътуването ви е дълго, трябва да имате висококачествено оборудване, на което можете да разчитате напълно. Всички наши материали са устойчиви, удобни, лесни за почистване и поддръжка. Комбинацията от подходящи материали за всеки модул е критичен фактор. Особено при паркиране в пресечена местност, модулът не трябва да се срутва и всички елементи трябва да се отварят лесно. За да поддържаме качеството на оборудването, ние не се колебаем да използваме специални материали, предлагащи уникални характеристики.
Ние следим целия процес, за да сме сигурни, че всеки продукт е перфектен. Тестваме щателно всички продукти. Няма да повярвате колко е трудно да изминете хиляди километри, за да сте сигурни, че всичко работи както трябва. Едва след като сме напълно доволни, ви предлагаме конкретен модел.

Безопасност
Нищо не сме пропуснали. Поради това модулът е фиксиран към автомобила с четири сертифицирани от DEKRA закрепващи колана. Всеки колан е тестван за натоварване от 220 кг, така че можете да разчитате на тях при всякакви обстоятелства.


Ние гледаме на всеки продукт като на ново предизвикателство. Всички наши продукти трябва да са практични и привлекателни на вид. Освен това, тъй като този продукт трябва да бъде вашият заместващ дом, когато пътувате, трябва да се чувствате комфортно, когато го използвате. Имайки предвид това, нашата цел е да ви предложим прост неинвазивен дизайн, който не се конкурира с околната среда. Дизайн, който възприема, уважава и подчертава заобикалящата среда.