JAMES BAROUD

James Baroud е европейска компания, посветена на приключенията и пътуванията с 4WD. С над двадесет години изследвания, разработка на дизайн и тестване стоят зад техните покривни палатки и аксесоари и това се вижда.

Служителите на James Baroud от главния изпълнителен директор до дизайнерския екип са опитни ентусиасти и фенове на приключенията. James Baroud дори наема бивш пилот на ралито Париж – Дакар, само за да проведе доказателствени тестове на всяка от техните покривни палатки.

Продуктите на James Baroud са създадени според взискателните световни стандарти на ISO и подчертават всичко, което бихте очаквали от качествена „европейска продукция“.

Продуктите на James Baroud не са евтини имитации, те са истинското нещо и дизайна както и качеството на изработка, най-често са използвани като еталон от техните конкуренти.

Патентованата система за автоматично отваряне на техните покривни палатки с твърда черупка означава само 10 секунди за отваряне и по-малко от 30 секунди за затваряне, а способността им да издържат на най-екстремните метеорологични условия и изключителната им конструкция ги правят световни лидери и вашият най-добър и стабилен избор в сферата на покривни палатки.

Покривните палатки на James Baroud се използват от екипите за поддръжка в ралитата Париж – Дакар, така че каква по-добра препоръка за надеждност и издръжливост можете да получите?

James Baroud са толкова уверени в качеството на своите палатки и аксесоари, че са единствените, които предлагат 5-годишна гаранция.

 

всички продукти

Официален сайт