JAMES BAROUD

James Baroud е европейска компания, посветена на приключенията и пътуванията с 4WD. С над двадесет години изследвания, разработка на дизайн и тестване стоят зад техните покривни палатки и аксесоари и това се вижда.

Служителите на James Baroud от главния изпълнителен директор до дизайнерския екип са опитни ентусиасти и фенове на приключенията. James Baroud дори наема бивш пилот на ралито Париж – Дакар, само за да проведе доказателствени тестове на всяка от техните покривни палатки.

Продуктите на James Baroud са създадени според взискателните световни стандарти на ISO и подчертават всичко, което бихте очаквали от качествена „европейска продукция“.

Продуктите на James Baroud не са евтини имитации, те са истинското нещо и дизайна както и качеството на изработка, най-често са използвани като еталон от техните конкуренти.

Патентованата система за автоматично отваряне на техните покривни палатки с твърда черупка означава само 10 секунди за отваряне и по-малко от 30 секунди за затваряне, а способността им да издържат на най-екстремните метеорологични условия и изключителната им конструкция ги правят световни лидери и вашият най-добър и стабилен избор в сферата на покривни палатки.

Покривните палатки на James Baroud се използват от екипите за поддръжка в ралитата Париж – Дакар, така че каква по-добра препоръка за надеждност и издръжливост можете да получите?

James Baroud са толкова уверени в качеството на своите палатки и аксесоари, че са единствените, които предлагат 5-годишна гаранция.

 

всички продукти

Официален сайт

James Baroud – какво трябва да знаете за марката?

James Baroud 1

James Baroud - Научете повече!

James Baroud е европейска марка, която се е утвърдила като една от най-престижните и реномирани в глобален мащаб по отношение на производството на продукти за походи сред дивата природа и нощуване на открито. Нейните продукти се отличават с високо качество, както и с прецизни дизайни, носещи максимален комфорт на потребителя. За James Baroud работят висококвалифицирани и опитни специалисти, които освен всичко друго са и огромни любители на приключенията. В следващите редове ще ви запознаем с най-популярните продукти от каталога на бранда и с преимуществата им. В допълнение, ще разберете защо закупуването на продуктите James Baroud от онлайн магазин Balkan Overlanding  е изключително изгодна за вас опция.
Вижте повече:

Кои са най-популярните продукти на James Baroud?

Най-популярните продукти от марката James Baroud са покривните палатки, които са предпочитан избор за приключенци по целия свят. В това число влизат покривни палатки James Baroud, предназначени за твърди и за меки покриви на превозни средства. James Baroud предлага и разнообразни аксесоари, благодарение на които човек може да се оборудва с всичко необходимо за къмпингуване и походи сред дивата природа. Част от въпросната група аксесоари James Baroud са тенти, къмпинг душове, матраци,  топлоизолации, стени, тунели, барбекюта, чанти и т.н.

Основните преимущества на продуктите от марката James Baroud

James Baroud 2

James Baroud от Balkan Overlanding

Няколко са основните преимущества на продуктите от марката James Baroud, на които ще се спрем. Сред тях са високото им качество, солидните гаранции, редицата разновидности, както и внедрените иновативни технологии. Ето малко повече информация за споменатите преимущества:
  1. Основните преимущества на продуктите от марката James Baroud: Високо качество – когато става въпрос за преимуществата на продуктите от марката James Baroud, няма как да не започнем с тяхното високо качество. Тези продукти са сертифицирани по ISO и отговарят на последните стандарти в бранша. Залагайки на покривни палатки или аксесоари James Baroud, вие можете да бъдете сигурни, че ще ги използвате за дълъг период от време.
  2. Основните преимущества на продуктите от марката James Baroud: Солидни гаранции – още едно доказателство за качеството на продуктите, принадлежащи към каталога на James Baroud, е, че вървят с доста солидни гаранции. При покривните палатки и повечето видове аксесоари James Baroud тези гаранции важат за период от 5 години. Когато си закупи продукт с толкова голяма гаранция, потребителят получава сигурност по отношение на това, че наистина е вложил правилно своите пари.
  3. Основните преимущества на продуктите от марката James Baroud: Редица разновидности – продуктите от марката James Baroud се предлагат в редица разновидности. Например сред покривните палатки James Baroud има такива, предназначени за твърд покрив и за мек покрив, с различни размери, форми, дизайни и допълнителни екстри. Така всеки потребител може да си закупи точно това, което му трябва за мечтаните почивки сред природата.
  4. Основните преимущества на продуктите от марката James Baroud: Внедрени иновативни технологии – продуктите, принадлежащи към каталога на James Baroud, се отличават и с внедрените иновативни технологии. Иновативни технологии, които носят по-големи нива на комфорт и удовлетвореност на потребителя. Приемер за подобна иновативна технология е системата за автоматично отваряне на покривните палатки James Baroud с твърда черупка. Благодарение на тази система отварянето на въпросните палатки отнема само 10 секунди, а затварянето им – около половин минута. Най-важното обаче е, че съответните отваряния и затваряния се осъществяват автоматично. Тоест не са нужни усилия от ваша страна и няма защо да се притеснявате, че бихте могли да сбъркате някъде в рамките на процеса.
Основните преимущества на продуктите от марката James Baroud: Проведени доказателствени тестове – общоизвестен факт е, че от James Baroud са наели бивш пилот на ралито Париж – Дакар за провеждането на доказателствени тестове за качеството и характеристиките на всеки от техните модели покривни палатки. Нещо повече – понастоящем въпросните покривни палатки се използват от екипите в редовните издания на ралито с цел поддръжка. Поредно доказателство за това, че палатките от каталога на James Baroud са наистина надеждни и издръжливи при различни типове среда и условия.

Защо да закупите желаните продукти James Baroud от онлайн магазин Balkan Overlanding?

James Baroud 3

James Baroud - Свържете се с нас!

Покупка на желаните продукти James Baroud от онлайн магазин Balkan Overlanding: Най-добрите и актуални продукти – в  онлайн магазин Balkan Overlanding ще намерите най-добрите и актуални продукти от каталога на марката James Baroud. Продукти, които се отличават с първокласно качество и характеристики, и отговарят на последните стандарти в сферата. Продукти, които ще спомогнат за това приключенията ви сред дивата природа да станат още по-вълнуващи и приятни. Покупка на желаните продукти James Baroud от онлайн магазин Balkan Overlanding: Конкурентни цени – в същото време продуктите на James Baroud при нас се предлагат на достатъчно конкурентни цени, особено като се вземат предвид качеството и устойчивостта им  във времето. Можете да бъдете сигурни, че пазарувайки от онлайн магазин Balkan Overlanding, ще получите оптималното съотношение между качество и цена за продуктите на реномирания европейски бранд. Покупка на желаните продукти James Baroud от онлайн магазин Balkan Overlanding: Богата и разнообразна гама – ние от онлайн магазин Balkan Overlanding сме се постарали да подберем богата и разнообразна гама от продукти от каталога на марката James Baroud, която да предостави на приключенците всичко необходимо за предстоящите им походи и нощувания сред дивата природа. В това число покривни палатки  James Baroud за твърди и за меки покриви, тенти, матраци, къмпинг душове, стени, топлоизолации, барбекюта и различни други типове аксесоари. Покупка на желаните продукти James Baroud от онлайн магазин Balkan Overlanding: Професионална консултация – ако се нуждаете от професионална консултация във връзка с избора на подходящите продукти от каталога на марката James Baroud за вашите нужди и изисквания, не се колебайте да се обърнете към екипа на онлайн магазин Balkan Overlanding. Имате възможност да се свържете с нас по телефон или имейл. С удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви насочим към най-удачните решения с оглед на максимално вълнуващите ви и същевременно комфортни моменти сред природата.