Какво трябва да знаете за марката Ikamper?

Ikamper 1

Ikamper – Научете повече!

Ikamper е една от популярните марки на пазара, предлагаща принадлежности за къмпинг и нощуване на открито. Тази марка произхожда от Южна Корея, като и до момента по-голямата част от  продуктите Ikamper се произвеждат там. Марката Ikamper е позната сред потребителите с разнообразните си къмпинг аксесоари, но най-вече със своите покривни палатки. Това е така, защото през последните години покривните палатки като цяло повишиха търсенето си на пазара и станаха предпочитан избор за значителен брой любители на приключенията сред дивата природа. В следващите редове ще разберете на какво се дължи високото търсене на покривните палатки.

Все по-голям пазар за покривните палатки на Ikamper и останалите реномирани брандове

Действително пазарът на покривни палатки от каталозите на Ikamper и останалите реномирани брандове, като например  James Baroud и Thule Tepui, се разширява непрекъснато. Това се дължи на иновативността и отличителните характеристики на покривната палатка. Ето какво бихте получили, ако заложите на подобен тип продукт:
 • покривните палатки на Ikamper и останалите реномирани брандове: ще спите доста по-комфортно – спането в покривна палатка на Ikamper, James Baroud или друга водеща марка, ще ви бъде доста по-спокойно и комфортно в сравнение с това в стандартните палатки. Първо, защото покривната палатка е разположена на покрива на превозното средство и е защитена от различни диви животни. И второ, защото все пак няма да ви се налага да спите на земята, пък било то и в спален чувал. Покривните палатки на Ikamper и останалите реномирани производители са надеждно защитени от всякакви атмосферни условия.
 • Ikamper 2

  Ikamper – Свържете се с нас!

  покривните палатки на Ikamper и останалите реномирани брандове: няма да имате проблеми с монтажа – повечето модели покривни палатки на Ikamper и другите водещи производители разполагат с почти автоматизирани системи за инсталация. Така че едва ли ще имате някакви проблеми с монтажа на закупената покривна палатка Ikamper например. Ако все пак се натъкнете на проблем в даден момент, просто отворете упътването за конкретния продукт на Ikamper и всичко ще ви стане ясно.
 • покривните палатки на Ikamper и останалите реномирани брандове: инвестицията ви ще се запази във времето – действително от финансова гледна точка трябва да се направи доста голяма инвестиция, за да се закупи покривна палатка от каталога например на Ikamper. В същото време обаче трябва да се има предвид, че веднъж след като бъде направена, тази инвестиция ще се запази за дълъг период от време. Покривните палатки на Ikamper и останалите водещи производители са направени от устойчиви материали. Материали, използвани от Ikamper и другите брандове, които не се влияят от атмосферните фактори и позволяват на палатката да съхрани отличното си състояние и функционалност.
 • покривните палатки на Ikamper и останалите реномирани брандове: разполагат с редица екстри – покривните палатки от различните брандове – Ikamper, James Baroud, Thule Tepui, разполагат с редица екстри, служещи за още по-голямо повишаване на нивата на комфорт за човека. Примери за пождобни екстри могат да бъдат наличието на легло с матрак от мемори пяна, на джобове по стените и други специално предназначени места за съхранение на лични принадлежности.

Фактори за избор на покривни палатки – James Baroud, Ikamper, Thule Tepui

Независимо дали сте решили да се насочите към  James Baroud, Ikamper, Thule Tepui  или друг бранд, трябва да вземете под внимание някои съществени фактори при избора на покривни палатки. Вижте за кои фактори става въпрос:
 • Ikamper 3

  Ikamper – Balkan Overlanding

  избор на покривни палатки – James Baroud, Ikamper, Thule Tepui: мек или твърд покрив – преди да разгледате каталога на James Baroud, Ikamper, Thule Tepui или някой от останалите брандове, определете какъв тип покривна палатка ви трябва. И James Baroud, и Ikamper, и другите, предлагат покривни палатки с мек и твърд покрив. Необходимо е обаче предварително да знаете какво точно търсите, за да не направите грешка при покупката на палатка от Ikamper или друга водеща марка.
 • избор на покривни палатки – James Baroud, Ikamper, Thule Tepui: размери – при избор например на покривна палатка Ikamper, трябва да помислите за това какъв размер ви е нужен. Стандартните покривни палатки Ikamper са предназначени за двама възрастни, но има и модели от каталога на Ikamper или пък на James Baroud в които е възможно да се поберат и повече хора.
 • избор на покривни палатки – James Baroud, Ikamper, Thule Tepui: механизъм за отваряне – хубаво е закупената покривна палатка Ikamper или James Baroud да разполага с механизъм, който да гарантира максимално бързото й отваряне. Представете си например, че внезапно завали силно, а вие в продължение на няколко минути се опитвате да отворите палатката и да влезете в нея. Със сигурност ситуацията ще бъде доста неприятна, а вероятно и ще се намокрите здраво. Така че преди да закупите дадена палатка от каталога на Ikamper или на друга известна марка, не забравяйте да проверите какъв е механизмът за отварянето й.
 • избор на покривни палатки – James Baroud, Ikamper, Thule Tepui: други характеристики – има и други характеристики, които се различават при отделните модели покривни палатки на Ikamper и останалите водещи производители, и които биха могли да са от съществено значение. Като например формата на покривната палатка и гледката, която предоставя тя, предвиденото пространство за разполагане на багаж, допълнителните защити срещу екстремни атмосферни условия и т.н. Проверете всичко това, преди да се спрете на дадена покривна палатка на  James Baroud, Ikamper, Thule Tepui или друга марка.
Ние от онлайн магазин Balkan Overlanding ви предлагаме само и единствено покривни палатки с първокласно качество. Подбрали сме най-добрите и актуални модели покривни палатки от каталога на реномираната марка James Baroud. Предоставяме ги на своите клиенти на достатъчно конкурентни цени, особено предвид качеството и характеристиките им. При нужда от професионална помощ или консултация при избора, можете да се свържете със служителите ни и те ще ви дадат необходимите насоки. Доверете се на екипа на онлайн магазин Balkan Overlanding, за да получите покривна палатка, която ще ви предостави най-високи нива на комфорт и ще направи престоя ви сред дивата природа максимално приятен.