Шатори James Baroud

Кровните шатори на James Baroud се лидери на светскиот пазар. Висококвалитетни шатори со тврдо тело изработени од Fibro Glass и меки од 6-слојна алуминизирана мембрана. Тие можат да се инсталираат на секое возило доколку има две попречни шипки. Покривот на вашиот автомобил може да стане супер удобна спална соба и можете да уживате во ѕвездите каде и да сте без да чувствувате непријатност

Кревет и кујна EgoeNest

Претворете го вашето возило во кампер за само неколку минути. Модулите Egoe Nest ви даваат се што ви треба за да го направите вашето патување авантуристичко и супер удобно. Удобна спална соба, фрижидер, мијалник и шпорет на гас во вашиот багажник. 

долно-сиво

Нашите брендови

топ-сива боја

Винска турнеја

Одгледувањето и винарството на грозје имаат долга историја во Бугарија, кое датира од времето на Тракијците. Има записи за бугарско вино од 4000 година п.н.е. Виното е меѓу најпопуларните алкохолни пијалоци во земјата.

 


 

Културно-историска обиколка

Бугарија е една од најстарите европски земји и е единствената која не го сменила своето име откако е основана во 681 година. Според статистичките податоци, Бугарија е на третото место во Европа по Италија и Грција по бројот на нејзините вредни археолошки споменици.

Разглед на природни атракции

Исклучително богат биодиверзитет, природни паркови, уникатни природни атракции, импресивни пештери и кањони, глацијални езера - тешко е да се опише со неколку зборови колку разновидна и прекрасна е природата на Бугарија.


Последно на блогот